DE DEFINITIEVE GIDS VOOR BAAI VAN DE SOMME

De definitieve gids voor Baai van de Somme

De definitieve gids voor Baai van de Somme

Blog Article

Aansluitend gingen wij naar Mers-les-Bains, een charmante badplaats met Art Nouveau villa’s in alle mogelijke pastelkleuren. Een plek waar jouw jouw in de Belle Epoque waant, een tijdperk vanwege de Allereerste Wereldoorlog waarin ons enorme economische expansie plaatsvond en dat zag jouw met alles!

In het begin gingen we tot Le Tréport, het Noordelijkste puntje betreffende Normandië, betreffende z’n prachtige krijtrotsen en er namen wij een gratis kabelbaan omhoog. Er vandaan had jouw ons geweldig uitzicht aan de baai.

Het Les Tourelles kan zijn een milieuvriendelijk hotel met rechtstreekse toegang tot dit strand. Verder heeft het ons terras betreffende een panoramisch uitzicht op een Sommebaai. Dit prachtige gezichtsveld en dit uitzonderlijk vriendelijke, gastvrije personeel!

Wij beschikken over modder tot met de kuiten, wij glijden, tot wij het evenwicht verliezen en misschien zelfs onze schoenen!

Schrijf je nu in wegens een nieuwsbrief en profiteer van een welkomstaanbieding! Krijg €25 extra korting op jouw eerstvolgende verblijf!

Vind hotels in een nabijheid van haven Le Hourdel, ons populaire toeristische attractie voor bezoekers in gelijke landstreek aangaande Frankrijk.

Dit Les Tourelles is een milieuvriendelijk hotel betreffende rechtstreekse toegang tot dit zandstrand. Tevens heeft het ons terras met ons panoramisch uitzicht op de Sommebaai. Dit prachtige gezichtsveld en dit uitzonderlijk vriendelijke, gastvrije personeel!

de camping lag dicht voor zee uiteraard hemels tot het strand. huisjes waren opgeruimd en netjes, dit enige het je mistte waren hoofdkussens. een rest was dik in orde!

Uiteindelijk belanden we bij Maison de la Baie de Somme. Het is een klein museum aan dit voortkomen ​​en een evolutie van een baai. Ons perfecte tussenstop op Logeren Baai van de Somme die wandeling. Van daar lopen we wederom over een kalmpjes landweggetje noordwaarts.

De locatie. Het appartement lag op zo'n 100 m aangaande het kanaal betreffende een Somme en zo n twintig min stappen naar st Valerie sur somme. Een baai betreffende de somme is een geweldige en rustgevende omstreken.

De gebruikers prijzen die vakantiewoning met. Wij selecteren vakantiewoningen met de hoogste scores betreffende gebruikers met Holidu en verschillende aanbieders teneinde de beste kwaliteit te garanderen.

De landtong Pointe du Hourdel: dit kan zijn de perfecte plek om zeehonden te bekijken in een baai aangaande een Somme. Jouw kunt ze over een afstand bekijken zonder ze te storen, ofwel nog beter: met ons natuurgids aangaande Qualinat.

Dit gevoel “elders” te bestaan, in the middle of nowhere, is adembenemend. Een grond is snel zanderig, vervolgens modderig. We concentreren het op de sensaties tussen onze voeten en plezier hebben over een groote luxe: de kalmte.

Indien jouw de website blijft bekijken gaan we er vanuit dat je dit goed vindt. Wij hebben aanvullende informatie die te ontdekken kan zijn onderin in een footer. ACCOORD

Report this page